STN EN 1592-2: 2003 (42 7730), Hliník a zliatiny hliníka. Vysokofrekvenčné švove zvárané rúry Časť 2 Mechanické vlastnosti - Polák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1592-2: 1997