STN EN 1592-3: 2001 (42 7730), Hliník a zliatiny hliníka. Vysokofrekvenčne zvárané rúrky Časť 3 Medzné odchýlky rozmerov a tvaru pre kruhové rúrky - Patasyová, Viera; Smetana, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1592-3: 1997 v českom jazyku