STN EN 1592-4: 2001 (42 7730), Hliník a zliatiny hliníka. Vysokofrekvenčne zvárané rúrky Časť 4 Medzné odchýlky rozmerov a tvaru pre štvorcové, obdĺžníkové a tvarové rúrky - Patasyová, Viera; Smetana, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1592-4: 1997