STN EN ISO 15614-1: 2019 (05 0310), Stanovenie a schválenie postupov zvárania kovových materiálov. Skúška postupu zvárania Časť 1 Oblúkové a plameňové zváranie ocelí a oblúkové zváranie niklu a zliatin niklu (ISO 15614-1: 2017) - Mráz, Ľuboš (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15614-1: 2017