STN EN 378-2: 2019 (14 0647), Chladiace systémy a tepelné čerpadlá. Požiadavky na bezpečnosť a ochranu životného prostredia Časť 2 Návrh, konštrukcia, skúšanie, označovanie a dokumentácia - Löffler, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 378-2: 2016