STN P 73 6425: 2019, Stavby pre dopravu. Autobusové, trolejbusové a električkové zastávky a prestupné uzly. - Dekánek, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto predbežná norma je určená na overenie