STN EN 12216: 2019 (74 6253), Okenice, vonkajšie clony, vnútorné clony. Terminológia, slovník a definície. - Szabová, Janka (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12216: 2018