TNI CEN/TR 17078: 2019 (83 4534), Technická normalizačná informácia. Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje emisií. Usmernenie na používanie EN ISO 16911-1. - Imrich, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 17078: 2017