STN EN 1176-1: 2019 (94 0515), Zariadenia a povrch detských ihrísk Časť 1 Všeobecné bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy - Marcinek, Milan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1176-1: 2017