STN EN 1176-2: 2019 (94 0515), Zariadenia a povrch detských ihrísk Časť 2 Ďalšie špecifické bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na hojdačky - Vlček, Patrik (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy STN EN 1176-2: 2017