STN EN 1176-3: 2019 (94 0515), Zariadenia a povrch detských ihrísk Časť 3 Ďalšie špecifické bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na šmýkačky - Vlček, Patrik (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1176-3: 2017