STN 42 8612: 1995, Tyče kruhové z medi a zliatin medi ťahané za studena s medznými odchýlkami h 11. Rozmery. - Vácha, Josef; Vopatová, Irena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku