STN 42 8620: 1995, Tyče štvorcové z medi a zliatin medi ťahané za studena s medznými odchýlkami h 12. Rozmery. - Vácha, Josef; Vopatová, Irena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonoických dôvodov v českom jazyku