STN EN 10230-1: 2003 (42 9824), Oceľový drôt na klince Časť 1 Klince na všeobecné použitie - Filippi, Peter; Krištofíková, Renáta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 10230-1: 1999