STN ISO 1013: 2003 (44 1308), Koks. Stanovenie sypkej hmotnosti vo veľkej nádobe. - Kóciová, Gabriela; Krejčík, Zdeněk; Tyle, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 1013: 1995 v českom jazyku