STN ISO 5069-1: 2003 [neplatná] (44 1314), Hnedé uhlie a lignity. Zásady odberu vzoriek Časť 1 Odber vzoriek na stanovenie obsahu vody a na všeobecný rozbor - Kóciová, Gabriela; Krejčík, Zdeněk; Tyle, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 5069-1: 1983 v českom jazyku