STN ISO 5072: 2003 (44 1315), Hnedé uhlie a lignity. Stanovenie skutočnej relatívnej hustoty a zdanlivej relatívnej hustoty. - Kóciová, Gabriela; Krejčík, Zdeněk; Tyle, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 5072: 1997 v českom jazyku