STN ISO 5073: 2003 (44 1347), Hnedé uhlie a lignity. Stanovenie humínových kyselín. - Katuščák, Svetozár; Krejčík, Zdeněk; Tyle, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 5073: 1999 v českom jazyku