STN ISO 562: 2002 (44 1366), Čierne uhlie a koks. Stanovenie prchavých látok. - Kóciová, Gabriela; Krejčík, Zdeněk; Tyle, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 562: 1998 v českom jazyku