STN ISO 11722: 2003 (44 1372), Tuhé palivá. Čierne uhlie. Stanovenie vody v analytickej vzorke sušením v dusíku. - Katuščák, Svetozár; Krejčík, Zdeněk; Tyle, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 11722: 1999 v českom jazyku