STN ISO 1171: 2003 (44 1378), Tuhé palivá. Stanovenie popola. - Kóciová, Gabriela; Krejčík, Zdeněk; Tyle, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 1171: 1997 vrátane opravy ISO 1171: 1997/TC 1: 1998 v českom jazyku