STN ISO 4689: 1993 (44 1570), Železné rudy. Stanovení síry vážkovou metodou jako síran barnatý. - Pavlíková, Eva; Peták, Petr (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 4689: 1986