STN ISO 4690: 1993 [neplatná] (44 1570), Železné rudy. Stanovení síry spalovací metodou. - Pavlíková, Eva; Peták, Petr (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 4690: 1986