STN ISO 6405-2: 2019 (27 7508), Stroje na cestné, stavebné a zemné práce. Symboly pre ovládače vodiča a iné oznamovače Časť 2 Špecifické symboly pre stroje, pracovné zariadenia a príslušenstvo (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 6405-2: 2017