STN EN 131-3: 2019 (49 3801), Rebríky Časť 3 Označovanie a návody na použitie - Langová, Nadežda (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 131-3: 2018