STN EN ISO 12944-1: 2019 (67 3110), Náterové látky. Protikorózna ochrana oceľových konštrukcií ochrannými náterovými systémami Časť 1 Všeobecné zásady (ISO 12944-1: 2017) - Chovancová, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12944-1: 2017