STN EN ISO 12944-2: 2019 (67 3110), Náterové látky. Protikorózna ochrana oceľových konštrukcií ochrannými náterovými systémami Časť 2 Klasifikácia vonkajšieho prostredia (ISO 12944-2: 2017) - Slabejová, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12944-2: 2017