STN EN ISO 12944-8: 2019 (67 3110), Náterové látky. Protikorózna ochrana oceľových konštrukcií ochrannými náterovými systémami Časť 8 Vypracovanie špecifikácií pre nové a údržbové nátery (ISO 12944-8: 2017) - Hovorková, Katarína (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12944-8: 2017