STN EN 14692: 2019 (72 7666), Hydroizolačné pásy a fólie. Hydroizolácia betónových mostoviek a ďalších betónových povrchov vystavených pôsobeniu cestných vozidiel. Stanovenie odolnosti proti hutneniu asfaltovej vrstvy. - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14692: 2017