STN EN 14223: 2019 (72 7670), Hydroizolačné pásy a fólie. Hydroizolácia betónových mostoviek a ďalších betónových povrchov vystavených pôsobeniu cestných vozidiel. Stanovenie nasiakavosti. - Gillinger, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14223: 2017