STN EN ISO 10077-2: 2019 (73 0591), Tepelnotechnické vlastnosti okien, dverí a okeníc. Výpočet súčiniteľa prechodu tepla Časť 2 Numerická metóda pre rámy (ISO 10077-2: 2017) - Chmúrny, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10077-2: 2017