STN P ISO/TS 17379-2: 2019 (75 7434), Kvalita vody. Stanovenie selénu Časť 2 Metóda atómovej absorpčnej spektrometrie (hydridový postup) (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto predbežná norma obsahuje anglickú verziu ISO/TS 17379-2:2013