STN EN ISO 14123-1: 2019 (83 3009), Bezpečnosť strojov. Znižovanie rizika z nebezpečných látok emitovaných strojmi Časť 1 Zásady a špecifikácie pre výrobcov strojov (ISO 14123-1: 2015) - Vilčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14123-1: 2015