STN EN ISO 14123-2: 2019 (83 3009), Bezpečnosť strojov. Znižovanie rizika z nebezpečných látok emitovaných strojmi Časť 2 Metodika overovacích postupov (ISO 14123-2: 2015) - Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14123-2: 2015