STN EN 1568-2: 2019 (92 0535), Hasiace látky. Penidlá Časť 2 Technické podmienky penidiel pre ľahké peny na povrchové použitie na kvapaliny nemiešateľné s vodou - Krajčovičová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1568-1: 2018