STN EN 1991-1-7/A1: 2019 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 1-7 Všeobecné zaťaženie. Mimoriadne zaťaženie. Zmena A1 (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto zmena A1 STN EN 1991-1-7: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN 1991-1-7: 2006/A1: 2014