STN ISO 6831: 1993 [neplatná] (44 1570), Železné rudy. Stanovení sodíku a draslíku metodou plamenové atomové absorpční spektrometrie. - Peták, Petr; Machková, Jitka (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 6831: 1986