STN ISO 317: 1992 (44 1575), Manganové rudy a koncentráty. Stanovení arsenu. Spektrofotometrická metoda. - Pavlíková, Eva; Peták, Petr (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 317: 1984