STN ISO 4298: 1992 (44 1575), Manganové rudy a koncentráty. Stanovení manganu. Potenciometrická metoda. - Pavlíková, Eva; Peták, Petr (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4298: 1984