STN ISO 5889: 1993 (44 1575), Manganové rudy a koncentráty. Stanovení hliníku, mědi, olova a zinku metodou atomové absorpční spektrometrie. - Machková, Jitka (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 5889: 1983