STN ISO 7723: 1992 (44 1575), Manganové rudy a koncentráty. Stanovení titanu. Spektrofotometrická metoda s 4,4´-diantipyrilmethanem. - Pavlíková, Eva; Peták, Petr (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO7723: 1984