STN ISO 7969: 1993 (44 1575), Manganové rudy a koncentráty. Stanovení sodíku a draslíku metodou atomové absorpční spektrometrie. - Pavlíková, Eva; Peták, Petr (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 7969: 1985