STN ISO 9681: 1993 (44 1575), Manganové rudy a koncentráty. Stanovení železa metodou plamenové atomové absorpční spektrometrie. - Machková, Jitka (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 9681: 1990