STN ISO 5975: 1992 (44 1580), Chromové rudy. Stanovení vápníku a hořčíku. Chelatometrická metoda. - Pavlíková, Eva; Peták, Petr (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 5975: 1983