STN ISO 5997: 1993 (44 1580), Chromové rudy a koncentráty. Stanovení křemíku spektrofotometrickou a vážkovou metodou. - Pavlíková, Eva; Peták, Petr (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 5997: 1984