STN ISO 6130: 1992 (44 1580), Chromové rudy. Stanovení celkového obsahu železa. Titrační metoda po redukci. - Pavlíková, Eva; Peták, Petr (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 6130: 1985