STN EN ISO 19011: 2019 (01 0330), Návod na auditovanie systémov manažérstva (ISO 19011: 2018). - Grauzeľ, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 19011: 2018