STN EN ISO 1101: 2019 (01 4401), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Geometrické tolerovanie. Tolerancie tvaru, orientacie, polohy a hádzania (ISO 1101: 2017). - Bronček, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1101: 2017