STN EN 81-71 + AC: 2019 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Osobitné používanie osobných výťahov a nakladných výťahov s povolenou dopravou osôb Časť 71 Výťahy odolné proti vandalizmu - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 81-71: 2018 + AC: 2019