STN EN 13032-2: 2019 (36 0401), Svetlo a osvetlenie. Meranie a vyhodnotenie fotometrických údajov a svetelných zdrojov a svetidiel Časť 2 Prezentácia údajov pre vnútorné a vonkajšie pracoviská - Horňák, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2019)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13032-2: 2017